Update: Schulte brengt installatietechnische dienstverlening per 1 maart 2021 onder bij Loohuis Groep. Meer informatie

oblique

Referenties bedrijven

Bedrijven kunnen de energierekening flink omlaag brengen door te investeren in een zonne-energiesysteem. U kunt daarvoor bovendien gebruikmaken van mooie subsidieregelingen.

Dura Vermeer, Nobelhorst Almere 

In opdracht van Dura Vermeer Hengelo zijn we eind 2016 gestart met het realiseren van zonne-energiesystemen op 130 nieuwbouwwoningen in Almere. 22 van deze woningen zijn NOM-woningen en worden volledig voorzien van zonnepanelen. Voor deze 22 woningen realiseren we ook een zonneboilersysteem van HR-Solar. De overige 108 nieuwbouwwoningen krijgen een aantal zonnepanelen op basis van de EPC-berekening. Senior engineer Marco van het Bolscher over de samenwerking: “Bij Schulte denken ze echt met je mee, tot aan het ontwerp toe. Bovendien dragen ze zowel technische als financiële oplossingen aan zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook na oplevering staan zij garant voor hun geleverde product om zo de klant tevreden te houden. ‘Afspraak is afspraak’, dat is Schulte voor ons in een notendop.”

 

Beijer Transport & Logistics, Oldenzaal

Voor Beijer Transport & Logistics hebben we 832 Canadian Solar zonnepanelen geplaatst. Een opdracht waar we als team van Schulte Energie en Techniek trots op zijn! Het zonne-energiesysteem dat mede door een SDE+ subsidie geplaatst is, draagt bij aan verdere verduurzaming van het fraaie bedrijfspand van Beijer langs de A1 in Oldenzaal. Het uiteindelijke doel van de opdracht is het duurzamer maken van het gehele bedrijfspand. De in totaal 832 Canadian Solar geplaatste zonnepanelen zullen jaarlijks ruim 200.000 kWh stroom opwekken. Om te allen tijde de hoogste opbrengst te kunnen behalen worden SolarEdge omvormers toegepast die voorzien zijn van Optimizers.

 

Steghuis Transport B.V., Denekamp

Steghuis Transport in Denekamp heeft met behulp van de zeer interessante SDE+ subsidieregeling voor grootverbruikers van stroom geïnvesteerd in een zonne-energiesysteem van bijna 900 zonnepanelen. Het systeem is goed voor een jaarlijkse stroomopbrengst van ruim 200.000 kWh behoort tot de grotere in de gemeente Dinkelland.

Referentie Steghuis

Tuincentrum Oosterik, Denekamp

Het grootste zonnedak van Twente, een oppervlakte van maar liefst 16.000 m2, realiseerde Schulte Energie en Techniek bij Tuincentrum Oosterik in Denekamp. Het tuincentrum heeft voor de zonnestroom-installatie met bijna 5000 zonnepanelen gebruikgemaakt van de zeer interessante SDE+ subsidieregeling voor grootverbruikers van energie. De installatie zal jaarlijks rond de 1.000.000 kWh aan stroom opbrengen.

De zonnepanelen zijn verdeeld over twee daken aangebracht in verschillende oriëntaties, om de opbrengst zoveel mogelijk te laten samenvallen met de dagelijkse stroombehoefte.

Referentie oosterik

Ensink, Denekamp

Schulte Energie & Techniek heeft het complete dak van Ensink te Denekamp voorzien van zonne-stroom installatie welke aansluit op het stroomverbruik. Het totale vermogen van deze duurzame installatie is 5100 Wp en is goed voor een jaarlijks stroomopbrengst van ruim 4600 kWh.

Rodeo Wonen, Roden

Al ruim dertig jaar staat Rodeo Wonen garant voor een totaalaanbod op het gebied van woninginrichting. In deze 30 jaar heeft duurzaamheid een flinke opmars gemaakt en ook Rodeo Wonen wilde daar in mee. Het bedrijf ging over op ledverlichting en gaf Schulte Energie en Techniek opdracht om 132 zonnepanelen te plaatsen die voldoende stroom opwekken om het verbruik te dekken.

Referentie Rodeo Wonen

Eshuis, Oldenzaal

Stormschade, lekkage en asbest zijn redenen om het dak met asbestplaten te laten saneren. Zo ook bij familie Eshuis te Oldenzaal. Schulte Energie & Techniek heeft vervolgens de opdracht gekregen om een zonnestroom-installatie te plaatsen met 110 Solar Frontier zonnepanelen, wat zorgt voor duurzame energie.

Wenneger, Tilligte

Erve Wenneger in Tilligte heeft een fraai nieuw aanzicht gekregen. Het oude asbesthoudende dak is volledig gesaneerd door Schulte Energie & Techniek. Het dak met de nieuwe golfplaten is voorzien van een zonnestroom-installatie met Solar Frontier zonnepanelen. Hiermee wordt de eigen stroombehoefte opgewekt.

Kuiphuis Kraanverhuur, Oldenzaal

Kuiphuis Kraanverhuur heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Met in totaal zeven vestigingen waarvan zes in Nederland en één in Duitsland is Kuiphuis onze partner in hijswerkzaamheden bij het plaatsen van zonnepanelen. Uiteraard heeft Schulte Energie en Techniek ook zonnepanelen geplaatst op de daken van de Kuiphuis-vestigingen, in Oldenzaal, Dedemsvaart, Neede en Twello.

Referentie Kuiphuis

 

oblique

Wie is Schulte Energie & Techniek?

De vakmensen van Schulte Energie en Techniek werken overal aan energiezuinige oplossingen voor mensen en bedrijven. Geen dak is ons te hoog, geen klus te zwaar. Onze vakmensen zorgen dat alles goed wordt aangelegd. We gaan pas weg als de installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd. Hier vindt u een impressie van onze werkzaamheden van de afgelopen periode. Kunnen we uw woonhuis of bedrijfspand hier straks ook tussen vinden? Lees meer

Waarom Schulte Energie & Techniek?

chat Persoonlijk advies
Wij houden van persoonlijk, echt contact. Wij luisteren naar uw vragen, denken mee in oplossingen voor de toekomst en delen onze kennis. Lees meer
chat Vakkennis
Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben. Ook blijven wij altijd leren en om ons heen kijken. Lees meer
chat Finesse
Zorgvuldigheid, kwaliteit, veiligheid en duidelijke communicatie staan bij ons voorop. Ons streven is dat u volledig ontzorgd wordt. Lees meer
chat Klanttevredenheidsscore 9+
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schulte Energie & Techniek. Dit blijkt onder andere uit onze kernwaarden en werkwijze.  Lees meer