Update: Schulte brengt installatietechnische dienstverlening per 1 maart 2021 onder bij Loohuis Groep. Meer informatie

oblique

Zonnepanelen in Twente, Overijssel

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke, duurzame investering. De terugverdientijd is tegenwoordig kort, de energiekosten gaan flink omlaag en het draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Belangrijk voor de toekomst van onze kinderen dus, maar zeker ook aantrekkelijk voor uw huishoudboekje! 

Zonnekeur

Nu er steeds meer aanbieders van zonnepanelen en aanverwante producten zijn, is het belangrijk dat u als klant op kwaliteit kunt vertrouwen. Daarom is er door onafhankelijke partijen, waaronder de overheid, een speciaal keurmerk ontwikkeld voor zonne-energiespecialisten. Schulte Energie en Techniek uit Twente voldoet als een van de weinige bedrijven in Nederland aan de strenge criteria van het Zonnekeur. De installatie en het onderhoud van uw zonne-energiesysteem kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

De volgende pagina’s geven u meer informatie over de verschillende soorten zonnepanelen, omvormersmontagematerialen en hun unieke eigenschappen.

Lees hieronder een aantal referenties over Zonnepanelen die Schulte reeds heeft geplaatst bij particulieren en bedrijven in Overijssel.


Kuiphuis Kraanverhuur, Oldenzaal
Kuiphuis Kraanverhuur heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Met in totaal zeven vestigingen waarvan zes in Nederland en één in Duitsland is Kuiphuis onze partner in hijswerkzaamheden bij het plaatsen van zonnepanelen. Uiteraard heeft Schulte Energie en Techniek ook zonnepanelen geplaatst op de daken van de Kuiphuis-vestigingen, in Oldenzaal, Dedemsvaart, Neede en Twello. 

 

Familie Lansink, Vasse
Bij het huis van de familie Lansink zijn aan één kant van het dak de dakpannen verwijderd om plaats te maken voor zonnepanelen. Daarvoor zijn op het dakbeschot stalen dakplaten gemonteerd. Om het totaal een fraai aanzicht te geven zijn er passtukken gemaakt. Zo ontstaat een mooie combinatie met het rode pannendak dat er haaks op staat.
Het zonne-energiesysteem bestaat uit zonnepanelen van het merk Solar Frontier. Vanwege de schaduw door de uitbouw hebben we dit systeem voorzien van een omvormer van SolarEdge en worden de opbrengsten gemaximaliseerd door toepassing van optimizers. 

Polykristallijne panelen

Het esthetische uiterlijk is niet belangrijk, maar de opbrengsten wel. Dan zijn polykristallijne panelen de beste keuze. Geschikt voor schuine daken, maar worden meestal toegepast op platte daken. Qua prijs versus opbrengst de beste keus.

Monokristallijne panelen

Monokristallijne panelen genereren de hoogste opbrengst op uw dak. Met vermogens van rond de 295Wp haalt u het meeste rendement uit uw dak.

Monokristallijne full black panelen

De volledig zwarte panelen vormen op schuine daken een mooie eenheid met de dakpannen. Het rendement ligt hoger dan bij polykristallijne panelen.

CIS panelen

Met Powermodules van Solar Frontier kunt u in alle situaties de hoogste opbrengst behalen. Door de unieke paneel eigenschappen uitermate geschikt voor oost-west situaties of situaties waarbij het esthetische erg belangrijk is.

Aanschafprijs en terugverdientijd

De aanschaf van zonnepanelen is een goede investering. Wanneer de zon schijnt, bespaart u op uw energierekening en zo verdient u de aanschafprijs weer terug. Na een aantal jaren hebt u uw kosten terugverdiend met de bespaarde energielasten en kunt u verdienen aan uw zonnepanelen. Zo hebt u een mooi rendement op uw investering! Lees hier meer over de aanschafprijs en terugverdientijd.

Een oplossing voor elk dak

Welk type zonnepaneel past het best bij mijn dak? En hoe zit het met de verschillende soorten omvormers? Elk dak is anders en met verschillende soorten zonnepanelen en omvormers is vrijwel overal een oplossing voor te vinden. Wij leggen u graag uit welk type het beste past bij uw situatie.
Lees hier meer over de verschillende soorten zonnepanelen en omvormers.

Subsidies voor particulieren, ondernemers en verenigingen

De overheid stimuleert duurzaam investeren. Daarom zijn er diverse subsidiemogelijkheden bij de aanschaf van zonnepanelen. Schulte Energie en Techniek is goed op de hoogte van de verschillende subsidieregelingen voor particulieren, ondernemers en verenigingen en kan u op dit punt goed adviseren.
Lees hier meer over de verschillende subsidiemogelijkheden.

Het installatieproces

Het vakkundig installeren van de zonnepanelen is erg belangrijk. Schulte Energie en Techniek voert de installatie van A tot Z uit met een eigen montageteam. Onze monteurs zijn vakkundig, hebben veel ervaring en werken veilig en conform de geldende voorschriften en regelgeving (VCA, NEN1010). Daarnaast hebben we als een van de weinige zonne-energie specialisten het Zonnekeur Keurmerk.

Lees meer over ons installatieproces.

Keurmerk: Zonnekeur

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Nu er steeds meer aanbieders van zonnepanelen en aanverwante producten komen, is het belangrijk dat u als klant op kwaliteit kunt vertrouwen. Daarvoor is dit speciale keurmerk ontwikkeld voor zonne-energiespecialisten. Schulte Energie en Techniek voldoet als een van de weinige bedrijven in Nederland aan de strenge criteria van het Zonnekeur. De installatie en het onderhoud van uw zonne-energiesysteem kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

oblique

Wie is Schulte Energie & Techniek?

De vakmensen van Schulte Energie en Techniek werken overal aan energiezuinige oplossingen voor mensen en bedrijven. Geen dak is ons te hoog, geen klus te zwaar. Onze vakmensen zorgen dat alles goed wordt aangelegd. We gaan pas weg als de installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd. Hier vindt u een impressie van onze werkzaamheden van de afgelopen periode. Kunnen we uw woonhuis of bedrijfspand hier straks ook tussen vinden? Lees meer

Waarom Schulte Energie & Techniek?

chat Persoonlijk advies
Wij houden van persoonlijk, echt contact. Wij luisteren naar uw vragen, denken mee in oplossingen voor de toekomst en delen onze kennis. Lees meer
chat Vakkennis
Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben. Ook blijven wij altijd leren en om ons heen kijken. Lees meer
chat Finesse
Zorgvuldigheid, kwaliteit, veiligheid en duidelijke communicatie staan bij ons voorop. Ons streven is dat u volledig ontzorgd wordt. Lees meer
chat Klanttevredenheidsscore 9+
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schulte Energie & Techniek. Dit blijkt onder andere uit onze kernwaarden en werkwijze.  Lees meer