Update: Schulte brengt installatietechnische dienstverlening per 1 maart 2021 onder bij Loohuis Groep. Meer informatie

oblique

Omvormers

De energie die door het zonnepaneel wordt opgewekt, is zogenaamde gelijkstroom. Om die te kunnen gebruiken in uw woning of bedrijfspand moet die worden omgezet in wisselstroom. Hiervoor wordt een omvormer geïnstalleerd. De omvormer is opgebouwd uit elektronische componenten en is het belangrijkste onderdeel van de zonnestroom-installatie.

Bij de aanschaf van uw zonne-energiesysteem is het belangrijk om te kijken welk type omvormer het beste bij uw situatie past, zodat u kunt profiteren van de hoogste opbrengst. Schulte Energie en Techniek levert twee soorten hoogwaardige omvormers, met elk hun eigen eigenschappen.

  • Serie schakeling: een omvormer waarbij de panelen in serie geschakeld zijn. De panelen worden aan elkaar gekoppeld en vervolgens aangesloten op de omvormer. Dit betekent dat bij een lagere opbrengst van één paneel in de serie door bijvoorbeeld schaduw, de gehele serie een lagere opbrengst heeft.

  • Parallel schakeling: elk paneel wordt afzonderlijk aan een optimizer of micro-omvormer gekoppeld. Onze ervaring is dat parallel schakeling vooral nuttig is wanneer een gedeelte van de panelen regelmatig in de schaduw ligt of bij afwijkende dakconstructies.

 

Productaanbod Schulte Energie & Techniek

Ons productaanbod is samengesteld uit hoogwaardige omvormers welke ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben in een bepaalde situatie. U wilt immers voor uw eigen situatie altijd de meest geschikte omvormer en de hoogste opbrengst. We hebben een productaanbod bestaande uit de volgende merken:

  • SolarEdge
  • Solax
  • Huawei

De opbrengst bijhouden via uw smartphone, tablet of laptop

Wilt u weten wat de opbrengst is van uw zonnepanelen? U kunt het volgen via uw smartphone, tablet, laptop of pc. Zo heeft u altijd inzicht in de opgewekte stroom. Het is ook mogelijk om de opbrengsten af te lezen op het display van de omvormer.

Welk type omvormer voor uw situatie het meest geschikt is, lichten we u graag in een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek toe. Bel ons op 0541 35 25 20 of mail ons: info@schulte-energie-techniek.nl.

 

 

Zeversolar: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Zeversolar, sinds 2013 100% eigendom van de SMA groep (marktleider), is een toonaangevende Chinese omvormer fabrikant en levert betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke omvormers. Monitoring is standaard inbegrepen in de omvormer.

Fronius: Europese omvormer

Familiebedrijf Fronius is sinds 1992 actief in de zonne-energie. Dit leidde in 1995 tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers. Het bedrijf gebruikt hiervoor componenten van de allerhoogste kwaliteit, waardoor Fronius omvormers een minimale levensduur van 20 jaar hebben.

SolarEdge: altijd de hoogste opbrengst per paneel

SolarEdge is marktleider in het optimizers segment. Het merk biedt een omvormersysteem aan bestaande uit een omvormer en een reeks optimizers. Toepassing van het SolarEdge systeem resulteert in een optimale energieopbrengst. Door ieder paneel te voorzien van zijn eigen optimizer heeft schaduw of vervuiling van één of enkele panelen geen negatieve invloed op de opbrengst van de gehele string zonnepanelen.

Enphase: maximale zekerheid met 20 jaar garantie

Enphase startte in 2008, maar is inmiddels een beursgenoteerde onderneming die in thuisland Amerika marktleider is in micro-omvormers. Bij het gebruik van micro-omvormers is er niet één omvormer die de elektriciteit van een aantal in serie geschakelde panelen van gelijk- naar wisselstroom omvormt, maar heeft elk zonnepaneel zijn eigen omvormer.

oblique

Wie is Schulte Energie & Techniek?

De vakmensen van Schulte Energie en Techniek werken overal aan energiezuinige oplossingen voor mensen en bedrijven. Geen dak is ons te hoog, geen klus te zwaar. Onze vakmensen zorgen dat alles goed wordt aangelegd. We gaan pas weg als de installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd. Hier vindt u een impressie van onze werkzaamheden van de afgelopen periode. Kunnen we uw woonhuis of bedrijfspand hier straks ook tussen vinden? Lees meer

Waarom Schulte Energie & Techniek?

chat Persoonlijk advies
Wij houden van persoonlijk, echt contact. Wij luisteren naar uw vragen, denken mee in oplossingen voor de toekomst en delen onze kennis. Lees meer
chat Vakkennis
Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben. Ook blijven wij altijd leren en om ons heen kijken. Lees meer
chat Finesse
Zorgvuldigheid, kwaliteit, veiligheid en duidelijke communicatie staan bij ons voorop. Ons streven is dat u volledig ontzorgd wordt. Lees meer
chat Klanttevredenheidsscore 9+
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schulte Energie & Techniek. Dit blijkt onder andere uit onze kernwaarden en werkwijze.  Lees meer