Energie voor duurzaam wonen en werken
oblique

Particulier - Energiekosten besparen

Wat je niet gebruikt, hoef je niet te betalen. Zo werkt het met de energierekening. Energiebesparende maatregelen zorgen dus voor lagere maandlasten. Dat scheelt in de portemonnee en is beter voor het milieu. We leggen u graag uit hoe u met een aantal eenvoudige maatregelen energie kunt besparen.

Besparen op verwarming

De verwarming van een huis kost veel energie. Gelukkig kunt u uw energieverbruik eenvoudig verminderen door rekening te houden met de volgende tips:

  • Sluit tussendeuren en verwarm alleen de ruimte waarin u verblijft.
  • Zet de thermostaat één graad lager dan u gewend bent.
  • Zet een uur voor u gaat slapen de thermostaat terug naar 15 graden, en laat de thermostaat voor de nacht op deze temperatuur staan.

Een nieuwe CV-ketel zorgt ook voor een energiebesparing. Schulte Energie en Techniek denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw huis energiezuinig en comfortabel te verwarmen.

Besparen op elektrische apparatuur

Wist u dat een huishouden bijna honderd euro per jaar kwijt is aan sluipgebruik van apparatuur? Door slim om te gaan met uw elektrische apparaten bespaart u energie en geld!

  • Zet apparaten echt uit: gebruik de uit-knop in plaats van de standby-stand.
  • Gebruikt u een apparaat lange tijd niet? Haal dan de stekker uit het stopcontact.
  • Heeft u veel elektrische apparaten bij elkaar staan? Sluit ze aan op een contactdoos met aan/uit-schakelaar. Na gebruik zet u eenvoudig alle apparatuur uit.
  • Laat opladers van telefoons of tablets niet in het stopcontact zitten wanneer ze niet worden gebruikt.

Energiezuinige verlichting

Goed licht tegen een laag energieverbruik? Met de huidige ledlampen heeft u prachtig licht terwijl u fors bespaart op uw energierekening. Maar ook bij energiezuinige lampen geldt dat u ze niet onnodig moet laten branden. Maak dus optimaal gebruik van daglicht en doe de lamp uit wanneer u de ruimte verlaat.

Energieadvies op maat

Schulte Energie en Techniek komt graag bij u langs voor een energieadvies op maat. In uw huis lopen we de verschillende energieverbruikers langs. Zo kunnen we u adviseren waar de mogelijkheden tot besparing liggen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen u daarom een actueel advies geven. U bespaart direct op uw maandlasten en draagt bij aan een beter milieu. En dat zonder dat u inlevert op wooncomfort!

Subsidies

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar om duurzaam energie op te wekken. Schulte Energie en Techniek is goed op de hoogte van de diverse subsidieregelingen en kan u helpen hier optimaal gebruik van te maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze medewerkers. 

oblique

Wie is Schulte Energie & Techniek?

De vakmensen van Schulte Energie en Techniek werken overal aan energiezuinige oplossingen voor mensen en bedrijven. Geen dak is ons te hoog, geen klus te zwaar. Onze vakmensen zorgen dat alles goed wordt aangelegd. We gaan pas weg als de installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd. Hier vindt u een impressie van onze werkzaamheden van de afgelopen periode. Kunnen we uw pand hier straks ook tussen vinden? Lees meer

Waarom Schulte Energie & Techniek?

chat Persoonlijk advies
Wij houden van persoonlijk, echt contact. Wij luisteren naar uw vragen, denken mee in oplossingen voor de toekomst en delen onze kennis. Lees meer
chat Vakkennis
Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben. Ook blijven wij altijd leren en om ons heen kijken. Lees meer
chat Finesse
Zorgvuldigheid, kwaliteit, veiligheid en duidelijke communicatie staan bij ons voorop. Ons streven is dat u volledig ontzorgd wordt. Lees meer
chat Klanttevredenheidsscore 9+
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schulte Energie & Techniek. Dit blijkt onder andere uit onze kernwaarden en werkwijze.  Lees meer